Ravensburger Memory - A kis kedvencek titkos élete memóriajáték (21225)

Ravensburger Memory - A kis kedvencek titkos élete memóriajáték (21225)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A memóriajáték lényege, hogy a játékosok a kártyákat kettesével felfordítgatva megtalálják a megegyező kártyapárokat. A játéknak akkor van vége, ha elfogynak a lefelé fordított kártyák. Az a játékos győz, aki több párt talál. Fejleszd memóriádat és megfigyelőképességedet a A kis kedvencek titkos élete című mese szereplőit felsorakoztató memóriajátékkal!
Darabszám:72 db (36 pár)Ajánlott korosztály:4 éves kortólKiknek ajánljuk:fiúknak és lányoknak

Így is ismerheti: Memory A kis kedvencek titkos élete memóriajáték 21225, MemoryAkiskedvencektitkoséletememóriajáték21225, Memory A kis kedvencek titkos élete memóriajáték (21225), Memory-Akiskedvencektitkoséletememóriajáték21225, Memory - A kis kedvencek titkos élete memóriajáték ( 21225)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.