Educa Identic - Verdák 72 kártyás memóriajáték (15884)

Educa Identic - Verdák 72 kártyás memóriajáték (15884)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Nagy terjedelmű gyermek pexeso memóriajáték Identic Verdák   a spanyol Educa gyártótól. Tartalmaz 36 pár gyönyörű licencelt képet a népszerű Verdák animációs meséből, tehát összesen 72 minőségi kártyát . Egy hivatalosan licencelt termékről van szó , ami garantálja a pexeso kiváló minőségét. A gyerek pexeso egyes kártyácskái minőségi vastag anyagból készültek magas ellenálló képességgel és rugalmassággal, ami annyit jelent, hogy sarkaik egykönnyen nem gyűrődnek és könnyen felvehetők az asztalról. Az egyes képek nagyban eltérnek egymástól, hogy könnyen megkülönböztethetők és megjegyezhetők legyenek. Játszva a  pexeso memóriajátékkal a kicsi nagyon szórakoztató módon tanul gondolkodni – a pexeso játék jótékony hatással van rövid távú memóriára, színek és alakzatok felismerésére . A játék megfelel gyerekeknek 4 éves kortól , de biztosan elszórakozik vele nem egy felnőtt is. Ideális játék otthonra , amikor kint csúnya az időjárás, vagy estére tévénézés helyett. A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a  gyermek pexeso kategóriára korlátozódnak.

Így is ismerheti: Identic Verdák 72 kártyás memóriajáték 15884, IdenticVerdák72kártyásmemóriajáték15884, Identic Verdák 72 kártyás memóriajáték (15884), Identic-Verdák72kártyásmemóriajáték15884, Identic - Verdák 72 kártyás memóriajáték ( 15884)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.