Legler 12363 Találd ki? társasjáték fából házi állatos (12363)

Legler 12363 Találd ki? társasjáték fából házi állatos (12363)

11 720 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12363 Találd ki? társasjáték fából házi állatos (12363)

11 720 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + karton
Nem lányoknak, fiúknak
Játék tábla mérete 30 x 23 x 1 cm
Alma méret 3,5 x 3 x 0,5 cm
Súly 0,9 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12363 Találd ki! társasjáték fa táblával, piros alma és zöld alma csapatszínekkel, mókás háziállatokkal.  Ki ragadta el az almát?  Ez a népszerű találgatós játék az egész család számára ezúttal fából. A játékosoknak jó megfigyelőkészségre lesz szükségük ahhoz, hogy gyorsan azonosítsák a kérdéses állat karaktert!  Ez egy klasszikus társasjáték, mely erős fából készült játék, kifejezetten gyerekbarát kivitelben!  Tartozik hozzá két játéktábla a játéklapkák felállításához és 22 kis kartonkártya, amelyek a kitalálandó karaktert ábrázolják.   2 az 1-ben: ez a találgatás a Memóriajáték formában is játszható! A játékhoz k iváló minőségű játéktároló doboz tartozik.
A két játékos azt próbálja kitalálni, ki lopta el az almát a rétről, de a két gyanúsított elég jól elrejtette magát!  Ez a népszerű találgatási játék kiválóan alkalmas arra, hogy játékosan bevezesse a gyerekeket a hasonlóságok és különbségek témáiba.   A hihetetlenül egyszerű játékszabályokkal rendelkező társasjáték minden korosztály számára egyformán szórakoztató a gyors játékkörök során, és elősegíti a kombinációs készségek és a koncentráció fejlesztését.
Ez a Találd ki! társasjáték fából nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem.  Small foot 12363 Találd ki! társasjáték fából kiemelt tulajdonságai: 
  • Erős fából készült, népszerű tippelőjáték az egész család számára egyszerű játékszabályokkal
  • A különösen gyermekbarát kialakítás ösztönzi a fiatalabb játékosokat, hogy találgassanak
  • Tartozik hozzá két játéktábla a játéklapkák felállításához és 22 kartonkártya, amelyek a kitalálandó karaktert ábrázolják
  • 2 az 1-ben: memória lejátszására is használható
  • Kiváló minőségű játéktároló dobozzal együtt
  • Elősegíti a kombinációs készségek és a koncentráció fejlődését
 Small foot 12363 Találd ki! társasjáték fából termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.